Göran Schmidts hemsida


Main menu: Start Rörö Skapelsefrågan Bibelrelaterat Kontakt International visitors På G

Fjällfiling

December 2023

En glad kalv (Bildkälla: Pexels-Pixabay)

Ett år är slut. Ett ok år för egen del. Ett riktigt kass år för många och för världen överlag.

Krigen i Ukraina och Israel med omgivningar har dominerat året som gått, och i skymundan finns andra oroshärdar som ligger och pyr. Måtte de inte få syre under 2024.

Jag har börjat längta på allvar nu.

Efter Guds Rike.

Det är bara den som kan sin Bibel och tror på Bibelns Gud som vet om det. Att Jerusalem en dag ska bli världens huvudstad. Inte att undra på att det drar ihop sig på allvar därnere i Mellanöstern.

Och det dröjer inte länge förrän Jesus härskar i sin härlighet, Människosonen som du kan läsa om i Dan 7:9-14 och Matt 25:31.46. Nya ledare, en ny värld, när träden ska jubla och vattnet bli klart och fyllt av liv och mångfald igen.

Då blir det andra bullar. Allt ska fram i ljuset. Alla baktankar, alla hemliga konspirationer, alla hemliga ordenssällskap, alla mörka hemligheter ska fram och all ondska få sin rättvisa dom. Alla dårar som trodde att det gick att dölja sanningen för universums Herre. Och alla så kallade religiösa som inbillat sig och varandra att man kan kalla sig kristen och tro vad som helst och leva hur som helst.

En ny världsregering, men inte av det slag som dagens globalister drömmer om.

Det blir en dag utan dess like. Hädanefter kommer världens ledare att vara hundraprocentigt ärliga, trovärdiga och moraliskt oklanderliga, prestigelösa, fria från korruption, mutor, maktbegär och sexuella utsvävningar. En utopi kan man tycka, med tanke på hur världens nuvarande maktelit beter sig.

Det blir en dag när det som är fel nämns vid dess rätta namn, när rättfärdighet belönas och orättfärdighet bestraffas.

Den dagen kommer jag att ge mig ut i bergen och hoppa och jubla som en nyutsläppt kalv. December i all ära, men jag ska leta fram gympaskorna.

Den ljusnande framtid är vår.

Gott nytt 2024!


Copyright © 2023 Göran Schmidt
Template design by Andreas Viklund
Tillbaka till startsidan